Klik hier om terug te keren naar de startpagina
Home
  print deze pagina | deze pagina doorsturen
Welkom
Zeesla
Company presentation »

Onze voeding bevat vandaag de dag minder essentiële mineralen en spoorelementen dan vroeger. Dit komt onze vitaliteit niet ten goede. De relatie tussen de kwaliteit van onze dagelijkse voeding en onze vitaliteit is een feit. Hoe beter en uitgebalanceerder onze voeding, hoe hoger de kans op een vitaal leven.

Living Foods probeert met haar denkwijze, producten en informatie voor bedrijven en consumenten een bijdrage te leveren aan een optimale vitaliteit.

Hoe doen we dat?
Wij ontwikkelen en verzamelen producten die deze essentiële mineralen en spoorelementen toegankelijk maken voor iedereen. Planten, mensen en dieren hebben uitgebalanceerde voeding nodig om vitaal en gezond te worden, te zijn en te blijven. Wij zijn het enige bedrijf die de unieke Zeemineraal produkten verkopen zoals Pure Aussie, Supa Boost en 90+ Solution.


Klik hier voor een korte presentatie over het Living Foods concept.


 
10 oktober 2012 - Onze recent vernieuwde en verbeterde webwinkel wordt zeer binnenkort uitgebreid met o.a. een serie natuurlijke Stevia produkten, de natuurlijke suikervervanger. Klik hier voor het volledige bericht
 
 
 
 
 

Home  |  Disclaimer  |  Privacy policy