Klik hier om terug te keren naar de startpagina
Producten
  print deze pagina | deze pagina doorsturen
Zeemineralen

Plantenverzorging
Om je planten, kiemgroenten en tarwegras de meest complete vorm van mineralen op te laten nemen, kies je voor 90+ Solution. 90+ Solution bevat alle mineralen en spoorelementen die plant op kan nemen.

Zo is niet alleen je plant beter resistent tegen ziekten en plagen, maar krijg je zelf ook al het goede van de mineralen met groente binnen.

In de webshop zijn de volgende producten voor plantenvoeding te bestellen:

 

1 liter pure 90+ Solution
Deze hoeveelheid kan je bijvoorbeeld gebruiken als je een kiemkas hebt.

Wil je dit product bestellen? Klik hier voor onze webshop.

  

5 liter pure 90+ Solution
90+ Solution is lang houdbaar. Met deze hoeveelheid kan je zeker een aantal oogsten verzorgen en voeden. De oplossing is 10ml per liter water.

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier voor onze webshop.

  

Plantenspuit met daarin 0,75L kant en klare 90+ Solution met zuiver water
Met de handige spuitfles wordt het veel gemakkelijker je kiemgroenten, tarwegras of kamerplanten te voeden. Door deze speciale formule blijft je groen langer houdbaar, is het gezonder en meer resistent tegen bepaalde ziekten.

Wil je dit product bestellen? Klik hier voor onze webshop.

Innerlijke verzorging
In bijna geen enkel voedingsmiddel vindt je tegenwoordig de volle hoeveelheid vitaminen en mineralen. Daarom nemen wij vaak voedingssupplementen om ons mineralen huishouding op pijl te houden.

Living Foods heeft een aantal nieuwe producten in haar assortiment voor je innerlijke verzorging. Namelijk Pure Aussie Sea Minerals en Supa Boost Sea Minerals.

Pure Aussie Sea Minerals
 Pure Aussie Sea Minerals is een natuurlijke, zeer geconcentreerde oplossing van Zee mineralen uit onze Oceanen. Één theelepel per persoon, per dag, is genoeg om alle mineralen en spoorelementen binnen te krijgen. Zodra kinderen de leeftijd bereiken dat ze vruchtensap kunnen drinken, is het ook voor hen zeer geschikt elke dag een aantal druppels Pure Aussie toe te dienen.

Wil je dit product bestellen? Klik hier voor de webshop.

  

Supa Boost Sea Minerals
Supa Boost Sea Minerals is net als Pure Aussie een geconcentreerde oplossing van Zee Mineralen uit de Oceanen. Supa Boost heeft als extra's dat deze variant 4 extra kruiden bevat die niet alleen een ''Boost'' geven aan je immuunsysteem, maar tegelijkertijd helpen je inwendige organen beter te laten functioneren.

Wil je dit product bestellen? Klik hier voor onze webshop.

  

Uiterlijke verzorging
Naast de vloeibare zeemineralen supplementen om in te nemen, heeft Living Foods ook twee soorten crémes waarmee je je huid intensief verzorgt zodat je zowel van binnen als van buiten vitaal bent en blijft.

Deze nieuwe producten zijn puur natuurlijk en bevatten uit de Oceaan gewonnen zeemineralen die ervoor zorgen dat je huid wordt gevoed. De speciale, zachte formule kan je ook als nachtcréme gebruiken. 'S nachts neemt je huid de créme beter in zich op.

  

Nabolji Skin Food
Deze zeemineralen créme is een voedende en verzorgende Exotische gezichtscréme met een speciale formule van Zee Mineralen en Papaya.

Deze zuiver natuurlijke ingrediënten verzorgen en voeden je huid.

Ingrediënten: Zee Mineralen, Olijf Olie, Macademia Olie, Bijenwas, Vitamine E, Carica Papaya, Rumex Acetosella.

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier voor onze webshop.

  

Zee Mineralen créme met Avocado
De speciale formule van geconcentreerde zeemineralen en spoorelementen, gewonnen uit onze zeeën en Oceanen is vermengd met Avocado en Olijf Olie om je huid optimaal te voeden en te verzorgen.

Deze crémes zijn voor elk huidtype. Help jezelf door je huid de nutriënten te geven die het zo hard nodig heeft.

Ingrediënten: Zee Mineralen, Olijf Olie, Macademia Olie, Avocado Olie, Technigel, Bijenwas en Vitamine E.

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier voor onze webshop.


                 Een goed verzorgde huid is een vitale huid

 
 
 
 
 
 

Home  |  Disclaimer  |  Privacy policy