Klik hier om terug te keren naar de startpagina
Zeemineralen
  print deze pagina | deze pagina doorsturen
Zeemineralen
Interview met Gerry Amena over SeaMinerals »
De vele mogelijkheden van zeemineralen »
We zijn allemaal één »

 

Graag neemt Living Foods je mee naar buiten... Naar de wonderlijke diepe wateren van onze zeeën en Oceanen. Al deze zeeën en Oceanen bij elkaar bedekken ongeveer 70% van het totale aardoppervlak.

Onder het wateroppervlak vind je verreweg de meest complexe en belangrijke ecosystemen. Ze bevatten veel meer flora en fauna dan enig ander ecosysteem op aarde. Ze overtreffen zelfs tropische regenwouden.

Dit fascinerende, zeer omvangrijke en vitale ecosysteem wordt gevoed in een milieu van zout water, niets meer of minder. Dit zoute water bevat alle bij ons bekende mineralen. De aanwezigheid van deze, perfect uitbalanceerde, mineralen in zee water is schijnbaar de perfecte voedingsbodem om miljoenen tonnen groene planten te voeden.

Het wonderlijke is dat ons bloedplasma een grote gelijkenis heeft met zee water. De samenstelling is vrijwel identiek, alleen bevat zeewater een extra molecuul Magnesium en bloed een extra molecuul IJzer.

Wanneer wij ons lichaam niet genoeg voeden met mineralen, krijgt het lichaam niet genoeg voedingsstoffen binnen om het van binnen en buiten gezond te houden.

Je kunt nu zelf je mineralen huishouding op pijl brengen door de producten in onze webshop te gebruiken.


Klik hier om onze zeemineraal produkten te bestellen in onze webwinkel: http://shop.livingfoods.nl/shop//

Deze producten zijn o.a: 
Supa Boost Zee mineralen
Pure Aussie Zee Mineralen
90+ Solution


Living Foods stelt Zee Mineralen ter beschikking om jezelf te voorzien met het beste van de Oceaan en je lichaam weer terug in evenwicht te brengen.


 

Wil je meer informatie over de werking van zeemineralen of wil je meer lezen over de uitvinder van Supa Boost en Pure Aussie, Gerry Amena? Klik dan op deze link of de link rechtsboven deze pagina.

Vital Food, Vital People 
 
 
 
 
 

Home  |  Disclaimer  |  Privacy policy